понеделник, 13 април 2009 г.

Държавен турнир "Асеновци"

На 11 и 12. 04 в Асеновград се проведе традиционния турнир от Държавен спортен календар, организиран ежегодно от ЛСК "Асеновци спорт" и БФЛС. Нашият клуб разбира се взе участие с отбор в дисциплината "Скийт" и с един участник при младежите в дисциплината "Трап".

Представянето на нашият отбор може да бъде определено като незадоволително - отборът се закотви на четвърто място с посредствен резултат от 285. Единствено Диян Ганев показа добро ниво с резултат от 110, при това без каквато и да е подготовка. Да се надяваме, че слабото представяне се дължи на липсата на състезателен опит и поне част от допусканите слабости ще бъдат коригирани в оставащите седмици до първия полуфинал от Държавното първенство.

В отборната надпревара първи се класира "Виа" Плевен с резултат 331, втори " Интерфокс" София с резултат 308, а трети отборът на Дупница с резултат 298.

В инидидуалното съревнование първото място бе заето от Георги Попов от Хасково, който впечатли с две чисти серии и с резултат 120 се класира на финала, където спечели безапелационно с общ резултат 144. Втори се класира пловдивчанинът Божидар Димитров, който се състезава за "Асеновци спорт", а трети след престрелка се класира Живко Карадимитров от "Интерфокс" София.

При младежите първи стана Костадин Костадинов от Айтос с резултат 106.

При трапистите на първо място е първият отбор на Пазарджик с резултат 323, втори са асеновградчани с резултат 314, а трети остана Плевен с 289. Индивидуално: І. Йордан Димитров - Асеновград 112 + 20;

ІІ. Христо Ангелиев - Пазарджик 113 + 18, ІІІ. Йордан Дилков - Интерфокс 109 + 20 + 3 (след престрелка за 3-4то място).

Ние само можем да се гордеем с второто място на нашият състезател при младежите на "трап" Тодор Кокалджиев, който макар и само на 11 години се класира на второ място. Да му пожелаем все така смело да влиза в битка с батковците и все повече да ни радва с представянето си, а на неговия дядо и учител г-н Тодор Бойчев - да е все така отдаден на спорта.

Няма коментари:

Публикуване на коментар