сряда, 8 април 2009 г.

Спортно техническа комисия

С решение на УС на клуба от вчера, 07.04.2009 г. като помощен орган в клуба бе създадена спортно техническа комисия в състав Сахак Сахакян, Желчо Желев, Иван Атанасов, Тодор Янев и Божидар Николов. Функциите на този орган най-общо са определяне на турнирите от Държавния спортен календар, на които клуба ще участва с финансирани от него отбори или индивидуални участници, определяне на участниците в отборите след съответни престрелки и т.н. Правилника за работа на комисията ще бъде качен в сайта, както и решенията на комисията ще бъдат публикувани своевременно тук.
Всеки клубен член, който желае да се включи в отбор на клуба за участие на Държавни турнири, е длъжен сам да се информира за датите на съответните турнири, а така също и за датите, на които ще се провеждат контролните стрелби за определяне на отборите.
Първата престрелка по новите правила ще се проведе в четвъртък, 09.04.2009 г. от 16, 30 часа на клубното стрелбище до Маринка. Престрелката ще се проведе за попълване на отбора по "Скийт" за участие в Държавен турнир "Асеновци". Престрелката ще бъде на 25 панички, като всеки участник осигурява патроните за своя сметка, а паничките се осигуряват от клуба.

Няма коментари:

Публикуване на коментар