петък, 18 ноември 2011 г.

Турнир по СПОРТИНГ "Никулден" - Бургас 03.12.2011г.

За поредна година бургаското сдружение на ловците и риболовците"Лебед" и клуб по ловна стрелба "Пиргос" организират празнична стрелба по случай християнския празник "Свети Николай Чудотворец". Това освен празник на Бургас, е и празник на бургаските ловци /доктор Сахакян може да го обясни по-добре от мен защо е така./

Турнирът отново ще бъде финансово и морално подкрепен от Община Бургас.

Отново ще има разнообразни предметни награди за класиралите се до шесто място вкрлючително.

Ловното сдружение тази година осигурява много приятна награда за първите шест стрелци - участие по избор в излет за заек или за прасе.
Турнирът ще се проведе в събота, 03.12.2011 г. от 09.00 часа на стрелбище "Черна гора" до Маринка.
Дисциплината е "спортинг", пушките са гладкоцевни, волумето както винаги е на мах....


Поканени са всички колеги ловци, които биха искали да се позабавляват и да премерят сили помежу си в една приятна атмосфера/дъжд студ сняг и прочие екстри не са изключени, но както е добре известно сухо дупе риба не яде/

Регистрация на място, от 8,30 сутринта. Който закъснее, ще се включи директно на софрата , ако въобще е останало нещо дотогава.

7 коментара:

  1. в очакване на никулден, сигурно ще бъде много интересно, поздрави

    ОтговорИзтриване
  2. Мероприятието е много весело и приятно. Призовавам всички, които са пропуснали да се присъединят миналата година да се включат следващия път, защото познавам един-двама такива :) Прекрасно беше и въпреки, че е началото на годината нямам търпение за следващото събиране :)

    ОтговорИзтриване
  3. Този турнир е много приятен и зареждащ се. Особено ако искаш малко да се разнообразиш от ежедневието си, там ти е мястото. Дано по често правят.

    ОтговорИзтриване
  4. Много съм доволна от факта, че за поредна година бургаското сдружение на ловците и риболовците"Лебед" и клуб по ловна стрелба "Пиргос" организират празнична стрелба по случай християнския празник "Свети Николай Чудотворец". При това турнирът отново ще бъде финансово и морално подкрепен от Община Бургас, поздравления за това.Хубаво, е че ще могат да отидат всички и независимо от времето да покажат своите умения.Дори и да закъснееш пак ще можеш да се включиш , но както пише и в статията дали ще е останало нещо не се знае!

    ОтговорИзтриване
  5. Чудесно е, че това ловно сдружение тази година осигурява много приятна награда за първите шест стрелци - участие по избор в излет за заек или за прасе.Това ще привлече още хора според мен. Пък и турнирът ще се проведе в събота,като ден е много удобен като се има предвид, че тогава работят по малко хора. Дисциплината е "спортинг", пушките са гладкоцевни, ще бъде едно истинско приключение.Дано по често се организират такива събития.

    ОтговорИзтриване
  6. Приятна новина, че отново ще има разнообразни предметни награди за класиралите се до шесто място включително. Всеки обича да се състезава и на края дори един бонбон да е но пак да печели нещо. Това е явно за повдигане на егото. Ловното сдружение осигурява и участие по избор в излет за заек или за прасе. Зайците са ми много мили животни и силно се надявам да не успеят много много да ги хванат колкото и на някои да му е неприятно това да чуе.Но ви желая успех.

    ОтговорИзтриване
  7. Ех добре, че попаднах на тази страница сега и видях тази инфромация....." Ловното сдружение тази година осигурява много приятна награда за първите шест стрелци - участие по избор в излет за заек или за прасе.Турнирът ще се проведе в събота, 03.12.2011 г. от 09.00 часа на стрелбище "Черна гора" до Маринка.Дисциплината е "спортинг", пушките са гладкоцевни, волумето както винаги е на мах...." ще кажа на мой приятели и се надявам всяка година да има подобни турнири и събрания.

    ОтговорИзтриване