понеделник, 20 юли 2009 г.

ТУРНИР ПО ТРАП ЗА НАГРАДИТЕ НА МАГАЗИН "МАГНУМ"

Както бе обявено по-рано този месец, нашият клуб организира турнир по трап на наскоро възстановения трапов модул на стрелбище “Черна гора”. Състезанието протече при голям интерес – 27 стрелци взеха участие в турнира. Участие взе и големия български трапист от недалечното минало - г-н Пенчо Вичев от Варна.

За съжаление не успяхме да отстраним всички нередности по техниката и да инсталираме микрофони, както бе планирано, но да се надяваме, че скоро и това ще се случи. Така или иначе вече има трапово съоражение, което работи, което това стрелбище не помни от 20 години.

За отбелязване е масираното присъствие на елховци, които се отличиха с отлична стрелба и класираха свой участник във финална серия. Времето бе тихо, но кански горещо, което затрудни максимално всички участници. Призьорите бяха наградени с грамоти и предметни награди, връчени от собственика на оръжеен магазин “Магнум” и наш клубен член г-н Калин Ялънджиев. Г-н Ялънджиев не успя да се пребори в стрелбата със зверската съпротива на нашия председател Сахакян, поради което се наложи да награди и него.

http://img38.imageshack.us/img38/4015/obshtaoriginaltemp.jpg

Крайно класиране:

Мъже

  1. 1. Валентин Маджаров – 22, 22 + 19
  2. 2. Атанас Атанасов – 23, 19 + 18
  3. 3. Златко Хаджизлатев – 24, 19 + 15

Младежи

1. Никола Шентов

2. Анастас Мешков

3. Тодор Кокалджиев

Жени

1. Ваня Видева

Снимков материал ТУК

Няма коментари:

Публикуване на коментар