понеделник, 6 юли 2009 г.

Турнир по трап за наградите на оръжеен магазин "Магнум"

На 18.07. клубът ще организира турнир по трап за наградите на новооткрития оръжеен магазин "Магнум". Наградния фонд за турнира е осигурен от г-н Калин Ялънджиев - собственик на оръжеен магазин "Магнум" и член на КЛС “ПИРГОС”.

Нещо повече – всеки клубен член срещу представяне на членската си карта получава между 5 и 10 процента отстъпка от цената на стоките в магазина, в зависимост от стоката, която е избрана. Откриването на магазина бе дългоочаквано събитие от оръжейната и ловна общественост в града. Магазинът се намира на удобно за посетителите място до РУМ “Велека”.

http://img372.imageshack.us/img372/3428/originaltemp.jpg

Всъщност да се каже, че това е оръжеен би било непълно определение. На площ от над 100 квадратни метра е изсипан рога на изобилието за любителите на лова, стрелбата, риболова и въобще свободното време сред природата. За познавачите веднага се набиват на очи марковите стоки. Собствениците на магазина са директни вносители на испанските боеприпаси Армуса, както и на цялата оръжейна гама /гладкоцевно, дълго и късо нарезно оръжие/ на Чешка Збройовка. Да се изброи всичко е невъзможно - пълна гама от квалитетни ловни и спортни боеприпаси за гладки цеви като Борнаги и БП, всевъзможни калибри с модерни куршуми за ловни карабини, маркови карабини на Блазер, Меркел, Браунинг, гладкоцевно оръжие от марките Бенели и Берета, риболовни принадлежности на Трабуко и Авашима, високочествени оптики и монтажи, всевъзможни аксесоари, дрехи Медичи, ловни ножове, газово оръжие, богата гама фойерверки и други, като цените на стоките са напълно конкурентни.

Нашият клуб пожелава успех на собствениците на магазина и изразява увереност, че сътрудничеството с ловно стрелкови клуб “Пиргос” ще се задълбочава все повече.

Снимки на на оръжейния магазин "Магнум" - ТУК

Няма коментари:

Публикуване на коментар