понеделник, 1 юни 2009 г.

Полуфинал на ДП 2009 - Варна

На 30 и 31 май се проведе втория Полуфинален кръг от Държавното първенство по ловна стрелба. Нашият клуб взе участие с пълен комплект отбори в дисциплините “трап” и скийт при мъжете и при младежите, а така също и индивидуални участници.

Като цяло състезанието протече при доста тежки за стрелба атмосферни условия в първия състезателен ден, което повлия негативно на резултатите като цяло.

Особено радостно за нашия клуб е това, че младежите ни за пръв път участваха на състезание от такъв ранг. В дисциплина “скийт” юношеския ни отбор остана втори след младежите на Дупница. В дисциплина “Трап” младежите ни също заеха второ място след отбора на Варна. Това състезание даде право на участие на нашите младежки отбори във Финала на Държавното първенство, който ще се проведе в края на юли в гр.Луковит. В индивидуалното класиране Иван Гочев зае четвърто място в дисциплината “Скийт”, а Тодор Кокалджиев се класира на шесто място в дисциплина “Трап”.

При мъжете отборът ни в дисциплина “Трап” доби право на участие във финала на ДП. Макар и с нисък резулатат, равен на този на втория отбор на Пазарджик, отборът ни се класира на пето място и ще мери сили с другите пет отбора, вече класирали се за финала.

Мъжкият ни отбор на “Скийт” се представи далеч под очакваното и закономерно остана на шесто място, което стопи надеждите за участие в Луковит.

Ето и класирането.

http://img2.imageshack.us/img2/1922/originaltemp111.jpg

І. Скийт мъже инидивидуално:

  1. Георги Попов /Хасково/ – 115
  2. Петко Славчев /Дупница/ - 103
  3. Пламен Филев /Велико Търново/ - 102

ІІ. Скийт мъже отборно:

  1. Дупница – 295
  2. Велико Търново – 285
  3. Интерфокс София – 275

ІІІ. Трап мъже индивидуално:

  1. Христо Ангелиев /Пазарджик/ - 110
  2. Йордан Дилков /Интерфокс/ - 107
  3. Димчо Радев /Пазарджик/ - 103

ІV. Трап мъже отборно:

  1. Плевен – 263;
  2. Пазарджик – 257;
  3. Дупница – 252.
Снимков материал можете да видите ТУК

Резултатти ТУК

Няма коментари:

Публикуване на коментар