сряда, 28 януари 2009 г.

Турнирът по спортна стрелба в дисциплината "Скийт" приключи успешно!!!

На 06.12.2008г. по случай Никулден - празника на гр. Бургас, се проведе традиционният турнир по спортна стрелба в дисциплината "Скийт".

Денят беше наистина много вълнуващ, изпълнен с приятни емоции и изненади за всички. В състезанието взеха участие общо 23 състезатели представляващи отборите на Поморие, Айтос, Малко Търново, Бургас и КЛС "Пиргос", индивидуални състезатели от Варна, Ямбол и Раднево, а също така имаше младежи и ветерани.

В отборното класиране изненадващо вдигнаха купата "прасарите" от "СОКОЛ-2001" - Малко Търново, на второ място се класира отборът на СЛР-Лебед Бургас, а бронзовите отличия бяха за КЛС-Пиргос Бургас.


В индивидуалното класиране със златен медал се окичи Диян Ганев от СЛР Лебед, втори бе Драгомир Балахуров, а на трето място се нареди Николай Шалдъров.


Традиционният турнир по спортна стрелба в дисциплината

По традиция домакините от СЛР Лебед осигуриха риба и бира "на корем", а за наградния фонд се беше погрижила община Бургас.

В празничния ден, доброто настроение се подържаше от публиката, която гледаше с голям интерес дуелът между състезателите.

Източник: Божидар Николов, КЛС-Пиргос Бургас

Няма коментари:

Публикуване на коментар