вторник, 15 септември 2009 г.

Държавен турнир "Диана" Хасково - 12.09.2009г.

На 12.09. в Хасково се проведе традиционния турнир за купа "Диана" посветен на празника на града.В състезанието взеха участие 21 стрелци в дисциплина "Скийт" и 22 в дисциплина "Трап". Стрелбата се проведе на 75+25 панички. Нашият клуб участва с отбор на "Скийт" и с по един индивидуален участник в двете дисциплини при мъжете, както и с по двама индивидуални участници във всяка от дисциплините при младежите.

Както мъжете, така и младежите се представиха според очакванията - младежите добре, мъжете не толкова, въпреки, че последните се класираха формално на трето място. В дисциплина "Скийт" при младежите Иван Гочев и Пламен Радев заеха съответно второ и трето място. В дисциплина "Трап" Наско Мешков си завоюва второ място след престрелка с Ники Богданов от Плевен. Първите места в "скийт" и "трап" бяха заети съответно от Костадин Костадинов/КЛС "Аетос"/ и Марин Кирилов /"Виа" Плевен/.


Домакините от ЛСК "Диана" бяха осигурили награди, като най-голямата от тях бе ловна пушка и по регламент трябваше да бъде получена от този, който постигне най-висок резултат. Това бе ловна полуавтоматична пушка "Ата армс" , но тя така и не отпътува от Хасково, тъй като най-високия резултат в турнира бе на Георги Попов от домакините. Като цяло обаче резултатите не бяха високи, тъй като имаше силен вятър и силно намалена видимост.


Скийт мъже инд.

1. Георги Попов

2. Божидар Димитров

3. Пламен Филев



Скийт младежи инд.

1. Костадин Костадинов

2. Иван Гочев

3. Пламен Радев

4. Иван Пеев

5. Пламен Митков

6. Георги Димитров



Трап мъже инд.

1. Йордан Димитров

2. Христо Ангелиев

3. Янислав Богданов



Младежи инд.

1. Марин Кирилов

2. Атанас Мешков

3. Николай Богданов

4. Тодор Кокалджиев

5. Николай Гюлев



Отборно

Скийт Мъже

1. "Диана" Хасково

2. "Рефлекс" Стара Загора

3. "Пиргос" Бургас



Скийт младежи

1. Свиленград



Трап мъже

1. Плевен

2. "Асеновци" Асеновград

3. "Стрелец" Пазарджик

Снимков материал за турнира --> ТУК

Няма коментари:

Публикуване на коментар